Manteniment i neteja de piscines

Foto1.jpg

La prestació de servei per part de Pisci +net, té per objecte el conjunt d'operacions i treballs necessaris per al correcte control i manteniment de piscina, i que en síntesi són els següents.

  • Tractament de l'aigua.
  • Manteniment i neteja de les instal·lacions.
  • Hivernada de les piscines.

Arribant a la temporada estival és necessari la posada a punt, neteja i manteniment de la seva piscina per poder gaudir-ne en temps de calor. 

Una piscina transparent és una piscina desinfectada i apta per al seu ús.. 

Pisci +net li proporciona tranquil·litat en el seu bany amb el control de l'estat d'aigua i la neteja i desinfecció del vas de la piscina, la zona de sorra i de dutxes i WC habilitats.

Pisci +net realitza el manteniment de tot tipus de piscines, sigui quin sigui el tipus de cloració triat: tradicional, brom, sal. 

La cloració salina té els seus avantatges respecte a la resta tant sobre la pell de l'banyista com en estalvi de productes.

Si la seva piscina funciona amb sal, l'equip d'electròlisi necessari genera una reacció elèctrica que altera la composició de l'aigua salada i la converteix en clor lliure a l'passar pel clorador.

Fem pressupostos adequats a les seves necessitats, amb costos anuals o segons temporada, facturant els productes segons el seu ús o amb el nostre pressupost "sense preocupacions" amb productes inclosos el que li suposaria un estalvi de l'40%. També reparem tot l'equip estructural (bombes, tubs, etc ...) a preu de cost.


¿Com treballem?

Anàlisis diari de l'aigua.

Foto2.jpg

Per estabilitzar nivells de clor lliure, PH. Disposem de l'equip d'anàlisi WATER LINK per a un examen exprés de l'estat de l'aigua i actuació immediata en la recuperació de l'aigua.

Recollida de fulles a la superfície, neteja de el fons i línia de flotació de l'vas de la piscina. 

Foto3.jpg


Dosificació de productes 

Foto4.jpg

Per al seu manteniment. La dosificació pot ser manual o automàtica. La dosificació automàtica mitjançant sistemes de regulació amb bomba dosificadora PH-CLOR és la més adequada per al gaudi de l'bany a l'injectar el producte corrector en el vas de la piscina al llarg del dia.


Desinfecció de zona de sorra, dutxes i WC habilitats 

Foto5.jpg


Rentat i manteniment de l'equip de filtració 

Foto6.jpg

També facilitem la seva reparació o substitució si fos necessari

Però tan important és la seva posada a punt per al període estival com un manteniment mínim durant l'hivern. És important evitar, pel cost econòmic i ambiental, la reposició total de l'aigua i facilitar el continu ús de tot l'equip de filtració i dosificació per no caure en sobrecostos quan arriba l'estiu. Facilitem aquest servei mitjançant l'aplicació de productes hivernacles i un servei de manteniment setmanal mínim.